Eishi Ljusorange - 610-01Pris:

1 659 kr

Leveranstid: 2-5 dagar
Kollektion: Arkiv
Tillverkare: Sandberg
Artikelnummer: 610-01
Mått: 0.45 x 10.38 m
Mönsterpassning: Rak
Övrigt: Tapetkvalitet: Non-woven tapet.


Interiörbild för tapeten Eishi Ljusorange - 610-01

OBS! Interiörbilderna finns inte i alla färger. Interörbilderna är till för att du ska få dig en bättre uppfattning om hur tapeterna & respektive tapetmönster uppfattas i miljö.
Färgsättningar: tapeter


Eishi Ljusorange - 610-01

Fler tapeter från Arkiv

Sandberg

Arkiv är Sandbergs första digitala tapetkollektion någonsin. Kollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från våra egna skissblock. Nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv.


605-01

600-09

616-04
Tapeter med liknande färg:

Exoticks -
98-6024

Hudson -
CC50701
Sverige Norway Finland
Tapeter från:

Om du inte hittar en viss tapet eller leverantör som du är ute efter går det bra att maila oss och fråga om beställning på varan, då vi inte visar hela vårt utbud av tapeter & tyger hemsidan.

Logga inTapeter-Tyger bloggen

Palmetto - tapeter inspirerade av väldoftande trädgårdar

Palmettos fängslande mönster har inspirerats av tidiga morgonpromenader genom daggtäckt skog och strosande i skymning genom väldoftande trädgårdar. Kollektionen fångar 1800-talets botaniska iver och 1920-talets extravagans som möter moderna organiska siluetter. Via hela tapetkollektionen Palmetto.

Retrotapeter - en 4e upplaga av populära Miss Print

Miss Print 4 följer den retroanda och stil som vi är vana att se och som vi älskar! Kollektionen innehåller djärva och grafiska mönster i olika kulörer som samspelar i vackert utformade tapeter. Dessutom är denna läckra kollektion även i non-woven kvalitet! Se alla retrotapeter i Miss Print 4.

Tradition - Kulturhistorisk berättelse tryckt på tapet

Sandberg Tradition är en kulturhistorisk berättelse om väggarna som är fonden till våra liv. En historia om tapetens utveckling i Sverige, från 1700-talets rokoko och gustavianska stil till 1920-talets nordiska klassicism.

A Vintage Book - Nyhet inom bohemisk och poetisk känsla

Dyk in i romantiken med A Vintage Book från Boråstapeter. Plocka fram dina vackraste minnen, ditt arvegods och låt kärleken till det nostalgiskt poetiska ta över hemma.

Brooklyn Bridge - tapeter där storstad och natur möts

I kollektionen Brooklyn Bridge möts storstad och natur i en stilfull krock! Industriella material som sten, trä och tegel dyker upp i nya former av mönster samtidigt som färgsprakande blommor och livfulla fjärilar frodas i betongen. Färgpalettens naturfärger som beige, grått och brunt lyfts av starka kulörer som cerise, turkos, gult och grönt. Vidare till Brooklyn Bridge kollektionen.