Sverige Norway Denmark
Finland Germany France
Tapeter från:

Om du inte hittar en viss tapet eller leverantör som du är ute efter går det bra att maila oss och fråga om beställning på varan, då vi inte visar hela vårt utbud av tapeter & tyger hemsidan.

Logga inTapeter-Tyger bloggen

Engelsk country och småfransk elegans - Graceful Living

I Boråstapeters nya kollektion Graceful Living har klassiska uttryck av engelsk country och småfransk elegans tolkats med moderna ögon. Ansatsen är att tapeterna ska ge dagens hem en elegans där det förflutna finns med som en stilla påminnelse om ett lugnare tempo.

Nya tapeter från 1800-talet - Historiska tapeter

En tapet behöver inte ha legat i 200 år för ge dig en 1800-tals känsla. Duro har kommit med en ny tapetkollektion som heter Historiska tapeter, där utgångspunkten har varit att rekonstruera tapeter från tillvaratagna tapetfragment från 1800-talet med bevarande av dess själfulla ålderspatina.

Matta enfärgade tapeter, som en målad vägg - Pigment

Pigment är den senaste enfärgade tapetkollektionsboken på marknaden, Pigment kommer från Boråstapeter. I Pigment finner vi enfärgade tapeter som är tryckta på matta ytor för att påminna som en målad vägg.

Poetry - Tapeter med känsla

Poetry från Boråstapeter innehåller tapeter som väcker känsla, intresse, precis som namnet Poetry avslöjar. Det är en modern tapetkollektion som ger möjligheten att inreda hemmet i lite mer avskalad stil. Mönstren vandrar mellan strikta kalligrafiska uttryck till blommiga akvarelleffekter.
Poetry - Tapeter med känsla
Se alla tapeter från Poetry - Boråstapeter
.

Betong, tegel, vykort, resväskor - Ord som beskriver Level

Level är en fantastisk tapetkollektion från Midbec tapeter. I Level har vi ett högst varierande utbud av mönstrade tapeter och tapeter med motiv.